Wellion LUNA Duo
> www.wellion.ba/bs/../Glukometri/wellion_luna_duo

Wellion LUNA Duo - 2 vrijednosti za mene

Wellion mjerač glukoze u krvi sa funkcijom mjerenja ukupnog holesterola


Dobar dan počinje sa osmijehom i saznanjem da sam učinio nešto konkretno za svoje zdravlje.
 
Sa Wellion LUNA Duo glukometrom, ne određujem samo nivo šećera u krvi, već i vrijednost holesterola – Wellion LUNA Duo mi nudi oboje.
 
Praktičnog oblika, sa ekranom lakim za čitanje, dugmetom za izbacivanje korištenih test trakica i neklizajućim gumenim nožicama dodatno olakšava upotrebu i čini Wellion LUNA Duo aparat pouzdanim partnerom u svim okolnostima.
 
Kroz godine istraživanja i razvoja MED TRUST je uspio da omogući mjerenje na nivou hematokrita između 20-65%.Ova nova tehnologija test trakica daje tačne rezultate kod različitih gustina krvi – plus za sigurnost!
 
Zahvaljujući velikom ekranu i velikim ciframa, rezultati mjerenja šećera u krvi i holesterola mogu biti lako pročitani na ekranu. Mnogi ljudi će imati koristi od ove izuzetne čitljivosti u svakodnevnom životu. Dugme za izbacivanje omogućava sigurnu upotrebu vašeg Wellion LUNA Duo aparata.
 
Uz to, dostupni su i prosjeci rezultata mjerenja šećera u krvi za 7, 14, 21 i  28 dana. Redovna analiza prosjeka mjerenja šećera u krvi omogućava poboljšanje tretmana dijabetesa i pomaže osiguranju adekvatne reakcije.
 
U memoriju je smješteno 360 posljednjih mjerenja šećera u krvi i 50 rezultata mjerenja holesterola.
 
 
Ako imate pitanja na temu dijabetesa, na raspolaganju vam stoji direktna korisnička linija:
+387 33 473 442 svakim radnim danom od 8 do 16.30 sati.
 LUNA Duo 4 mmol:  (© )
LUNA Duo Setbox:  (© )
Ova stranica sadrži informacije o proizvodima koje su namijenjene širokoj populaciji i mogu sadržavati detalje o proizvodu koje nisu dostupne ili dozvoljene u vašoj zemlji. Molimo da imate na umu da ne preuzimamo nikakvu odgovornost spram pristupa takvim informacijama koje se mogu kositi sa zakonskim regulama ili zloupotrebom u vašoj zemlji.