Uslovi korištenja
> www.wellion.ba/bs/uslovi_koristenja

USLOVI KORIŠTENJA


1. Savjet
 
1.1 Naša web stranica ne sadrži nikakve terapeutske savjete ili informacije. Ako imate probleme sa zdravljem, u svim okolnostima biste se trebali posavjetovati sa vašim doktorom. Samo je vaš doktor u mogućnosti da uspostavi dijagnozu i pokrene potreban tretman.
 
2. Isključenje od odgovornosti
 
2.1 Provjera i dopuna informacija na ovoj stranici obavlja se kontinuirano. Ipak, ove informacije se mogu promijeniti u međuvremenu. Stoga, ne možemo preuzeti odgovornost da su navedene informacije dopunjene, korektne i potpune. MED TRUST nije odgovoran za sadržaj i prezentacije drugih stranica do kojih možete doći linkom. Uz to, ne preuzimamo odgovornost za sadržaje stranica trećih lica čiji linkovi vode na našu stranicu.
 
3. Linkovi
 
3.1 Linkovi na stranice trećih lica ponuđeni su samo u svrhu obezbjeđivanja usluge. MED TRUST ne izražava svoje mišljenje po pitanju sadržaja tih stranica i eksplicitno se ograđuje od odgovornosti za svaku informaciju koja se tamo može naći.
 
4. Zaštitni znak
 
4.1 Svi navedeni zaštitni znakovi vlasništvo su njihovih poštovanih posjednika. Odsustvo poziva na zaštitni znak ne znači da on nije zaštićen.
 
5. Zaštita podataka
 
5.1 Veliki značaj pridajemo zaštiti vaših osobnih podataka. Za detalje pročitati našu Izjavu o Zaštiti Podataka.
 
6. Naručivanje proizvoda
 
6.1 Naše proizvode možete naručiti telefonom ili putem e-maila, kao i kod naših maloprodajnih partnera. Ove narudžbe predmet su posebnih uslova.
 
7. Identifikacija kompanije ponuđača
 
PHARMA MAAC d.o.o.
Bačići b.b.
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina
 
 
Telefon: +387 33 770 480
Fax: +387 33 770 499
E-Mail: office@pharmamaac.com
 
 
01.07.2014

Ova stranica sadrži informacije o proizvodima koje su namijenjene širokoj populaciji i mogu sadržavati detalje o proizvodu koje nisu dostupne ili dozvoljene u vašoj zemlji. Molimo da imate na umu da ne preuzimamo nikakvu odgovornost spram pristupa takvim informacijama koje se mogu kositi sa zakonskim regulama ili zloupotrebom u vašoj zemlji.