Izjava o zaštiti osobnih podataka
> www.wellion.ba/bs/izjava_o_zastiti

IZJAVA O ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA


Veliki značaj pridajemo zaštiti vaših osobnih podataka koje prikupimo, procesuiramo i upotrijebimo tokom vaše posjete našoj stranici. Vaši podaci su zaštićeni u skladu sa zakonom. U nastavku pročitajte koje su to informacije prikupljene tokom vaše posjete i kako su iskorištene:
 
1. Prikupljanje i obrada podataka
Podatak o svakom pristupu našoj stranici kao i informaciji na našoj stranici je sačuvan. Čuvanje ovih podataka služi internom sistemu kao i statističkoj svrsi. Pohranjuje se ime svakog podatka kojem se pristupilo, datum i vrijeme pristupa, količina transferiranih podataka, izvještaj o uspješnom pristupu, web-pretraživač, kao i domena koja je informaciju zahtjevala.
 
IP adrese računara sa kojih se informacija zatražila, također se bilježe.
 
Dodatni, lični podaci bilježe se samo ako ste dobrovoljno pristali da ih date, kao u slučaju našeg kontakt obrasca.
 
Tehnologija „Cookies“ pomaže da se informacija na web-stranici prilagodi vašim zahtjevima. Naša web-stranica koristi tu tehnologiju kako bi vašu posjetu našoj stranici učinila efikasnom. Informacije prikupljene na ovaj način, služe samo za podršku te funkcije.
 
2. Korištenje i proslijeđivanje osobnih podataka drugima
 
Osobni podaci koje nam proslijedite koriste se samo za odgovore na vaše upite, procesuiranje ugovora s vama kao i u svrhe tehničke administracije.
 
Vaši osobni podaci biće proslijeđeni trećim licima ili po potrebi, samo u slučaju obrade ugovora s vama, posebno u svrhu proslijeđivanja vaše narudžbe našim distributerima, te u svrhu fakturisanja, ako ste prethodno dali saglasnost za takav način fakturisanja. Vašu saglasnost možete povući bilo kada što će važiti za sve buduće namjene.
 
3. Pravo na informaciju, ukidanje i brisanje
 
Biće nam drago pružiti vam informaciju kao odgovor na vaš pisani zahtjev.
 
Pohranjeni lični podaci biće obrisani ako povučete svoju saglasnost za njihovo pohranjivanje, neće se dalje koristiti u svrhu zbog koje su bili pohranjeni, ili će biti obrisani iz drugih pravnih razloga.
 
Sigurnosno upozorenje:
Trudimo se upotrijebiti sve tehničke i organizacione mjere kako bi vaše osobne podatke učinili nedostupnima za treća lica. Nismo, međutim, u stanju garantovati potpunu sigurnost podataka kada su komunicirani putem e-maila, tako da preporučujemo da šaljete povjerljive informacije putem pošte.
 Mi koristimo Google Analytics za ovu web stranicu. Više informacija

Ova stranica sadrži informacije o proizvodima koje su namijenjene širokoj populaciji i mogu sadržavati detalje o proizvodu koje nisu dostupne ili dozvoljene u vašoj zemlji. Molimo da imate na umu da ne preuzimamo nikakvu odgovornost spram pristupa takvim informacijama koje se mogu kositi sa zakonskim regulama ili zloupotrebom u vašoj zemlji.