Wellion CALLA Light

Wellion CALLA Light

Moderan dizajn & jednostavno rukovanje


Praktičan, posebnog oblika, lako čitljivog ekrana, neklizajuća  površina i par dodatnih funkcija čine život sa dijabetesom lakšim.
 
Po prvi put mogu biti iskazane prosječne vrijednosti mjerenja za 1,  7, 14, 30, 60 i 90 dana. Pacijenti i zdravstveni radnici mogu preciznije  pratiti kretanje nivoa šećera u krvi.
 
Korisnici mogu definisati do 3 različita alarma kao podsjetnik na  mjerenje šećera u krvi. Dodatno, korisnici mogu definisati granične  vrijednosti mjerenja – svi rezultati koji su van definisanih granica  biće prikazani na ekranu. Ovaj alarm kod hipo ili hiperglikemije uvećava  osjetljivost detekcije i osigurava da pacijent poduzme ispravne korake u  tretiranju takvih stanja .
 
Memorija Wellion CALLA Light aparata sadrži posljednjih 500 rezultata  mjerenja sa datumom i vremenom mjerenja do kojih se lako pristupa  upotrebom dugmadi sa strelicama.
 
Zahvaljujući jakom pozadinskom osvjetljenju i velikim brojkama  rezultati mjerenja su lako čitljivi na ekranu. Ovakva sjajna čitljivost  velika je pomoć u svakodnevnici dijabetičara.
 
 
 
Ako imate pitanja na temu dijabetesa, na raspolaganju vam stoji direktna korisnička linija:
+387 33 473 442 svakim radnim danom od 8 do 16.30 sati.:  (© )
CALLA Light Setbox:  (© )
Ova stranica sadrži informacije o proizvodima koje su namijenjene širokoj populaciji i mogu sadržavati detalje o proizvodu koje nisu dostupne ili dozvoljene u vašoj zemlji. Molimo da imate na umu da ne preuzimamo nikakvu odgovornost spram pristupa takvim informacijama koje se mogu kositi sa zakonskim regulama ili zloupotrebom u vašoj zemlji.