Prva dijabetološka ordinacija na točkovima
> www.wellion.ba/bs/usluga/wellion_mobil
Wellion Mobil allgemein Pharmamaac:  (© )

Partneri Pharma Maac,  Health Movers i austrijski brend Wellion, već dugi niz godina su organizatori velikog projekta pod nazivom “Prva dijabetološka ordinacija na točkovima ”. Inicijativa ima za cilj podizanje svijesti o dijabetesu, prevenciju dijabetesa i edukaciju o bolesti. Putujuća ordinacija obilazi gradove u Bosni i Hercegovini i u dogovoru sa lokalnim zdravstvenim osobljem obavlja aktivnosti besplatnog mjerenja šećera u krvi, savjetovanja od strane eksperata, uz Wellion premium proizvode evropske kvalitete. Sve to na više od 25 lokacija u 20-tak gradova u Bosni i Hercegovini.
 
Cilj nam je ukazati da su prevencija, rano otkrivanja bolesti, kao i optimalno regulisanje vrijednosti glukoze u krvi najbolji način borbe protiv dijabetesa.

Ova stranica sadrži informacije o proizvodima koje su namijenjene širokoj populaciji i mogu sadržavati detalje o proizvodu koje nisu dostupne ili dozvoljene u vašoj zemlji. Molimo da imate na umu da ne preuzimamo nikakvu odgovornost spram pristupa takvim informacijama koje se mogu kositi sa zakonskim regulama ili zloupotrebom u vašoj zemlji.