News No. 2 - 01.01.2016 - Wellion program lojalnosti ... pročitaj više
> www.wellion.ba/bs/../../2016/no2

No. 2 (01.01.2016)


Predstavljen Wellion program lojalnosti u Bosni i Hercegovini

Početkom ove godine, počeli smo sa distribucijom Wellion kartica lojalnosti za naše cijenjene korisnike. Naime, kupovinom 3 pakovanja Wellion CALLA trakica za mjerenje šećera u krvi a50, dobijate na poklon Wellion lancete a50, a kupovinom 5 pakovanja Wellion CALLA trakica za mjerenje šećera u krvi  a50, dobijate na poklon Wellion lancete a 100. Vaš zadatak je samo da sakupljate račune nakon kupljenih Wellion Calla trakica u istoj apoteci/ljekarni, priložite ih u karticu lojalnosti koja je dostupna u svim našim partner apotekama/ljekarnama, te da redovito mjerite vrijednost šećera u krvi.
 
Listu Wellion partner apoteka/ljekarni u Bosni i Hercegovini, po gradovima, možete pronaći na slijedećem linku: partner apoteka/ljekarni
 
Pitajte u vama najbližoj apoteci/ljekarni za svoju Wellion karticu lojalnosti!

News1 Jan16:  (© )

Za sva dodatna pitanja, želje ili sugestije, slobodno nas kontaktirajte na:
 
Telefon: Dijabetes- Hotline za Bosnu i Hercegovinu +387 33 473 442 (svakim radnim danom od 08:00-16:30)  ili
 
Email: wellion@pharmamaac.com

Ova stranica sadrži informacije o proizvodima koje su namijenjene širokoj populaciji i mogu sadržavati detalje o proizvodu koje nisu dostupne ili dozvoljene u vašoj zemlji. Molimo da imate na umu da ne preuzimamo nikakvu odgovornost spram pristupa takvim informacijama koje se mogu kositi sa zakonskim regulama ili zloupotrebom u vašoj zemlji.